Hjem

I 2020 udkom min nyeste bog Muld & Liv – en hyldest til 20 frø der har forvandlet sig til smukke planter i min have i løbet af sommeren 2020. Bogen er både en kærlighedserklæring og et kampskrift – en opfordring til at plante verden til med alle mulige og umulige frø. Og til at sætte os i planternes sted og prøve at tænke på plantsk sådan at vi også kan handle mest muligt i overenstemmelse med planternes egne behov.

Det her billede holder jeg meget af på grund af de mange stofligheder der er på spil og fordi jeg purely elsker motivet. Jeg fik det taget i 2018 i forbindelse med en læsning af bogen Æg i magasinet Udbrud! Læsningen kan findes her

De første 2 oplag af Muld & liv blev sendt ud i verden sammen med en vilter frøblanding – et lille frøhjerte. 3. oplag som udkommer i april 2021, sendes ud uden frø, da jeg får travlt med forlagsopgaver og ikke længere kan finde tid til at pakke bøger og frø hjemmefra.

Billedet viser forsiden til 3. oplag.

Forskellen mellem 2. og 3. oplags forside er at der er en smule ændringer i ringenes farver, samt at øjet i midten peger til venstre i 2. og til højre i 3. oplag.

6. oplag af Frugt & grønne sager havde citrusfarvet omslag. Oplaget er siden udgået.

Mood i 2017 op til udgivelsen af Æg

Førsteudgaven af Æg